Moet je een Alpine A110 wel nieuw kopen?

De vernieuwde Alpine A110 is vergelijken inclusief mededingers helemaal noch zonet hardloopwedstrijd. Als occasion is de Alpine A110 nog ene stukkie betaalbaarder, niettemin schenkkan het overheen?

Alpine tegoed den A110-stamhuis nogmaals uitgebreid én vernieuwd. Naast den normale, Première (tijdelijk niet meer leverbaar), Pure, Légende plus S heb jij alreeds ook eentje GT, diegene een beetje van alles have. Je kunt zonet de Alpine iets luxueuzer, sneller of ene beetje van allebei maakt. Het basisrecept blijft niettemin idem: eentje lichte sportwagen die volgens velen één van den lieve sportwagens van ie moment bestaan. De 1.8 liter turbomotor be ene Mégane RS levert 252, 292 of 300 pk plus dat is meer dan zat snee eentje wagen die alles van 1.080 totdat 1.120 kg weegt.

Prijzen
Het nieuwe aanbod kent een vanafprijs van 68.990 euro snee de basisversie plusteken upgraden misselijk de GT vermag inkeping ongeveer 10.000 euro. De snelste zijn de A110S, die kost 83.290 euro. Leuk, echter je moeten je waterput voorslaan dat het alweer eentje twee klas geleden bestaan dat de A110 op de markt arriveren. Heeft het afschrijvingsmonster tijdelijk een betere deal? Wij gingen op zoek naar den goedkoopste Alpine A110 occasion doodmoe Marktplaats.

Goedkoopste Alpine A110 occasion
Dat bestaan het voorgaande grijze exemplaar. In theorie lijkt het iedereen niet zo chic. Grijs bestaan niet de mooiste kleur snee den A110 plusteken het is ook geen Légende, GT, Pure of watten dan ook. ‘Gewoon’ een A110 be 2019, dus ruwweg stuntman schooljaar oud. Er persoon een twee redenen waarom dit alsnog eentje goede overeenkomst kan wezen.

Uitrusting
Een pardon bestaat bijvoorbeeld dat den eerste pennenhouder van deze geïmporteerde Alpine A110 occasion ge 2019 eentje prima setje opties bezitting verzameld. PDC inclusief achteruitrijcamera, bijvoorbeeld. Naast grotere 18 inch velgen, metallic lak en snee den nerds een leuke: ie Alpine Telemetrics-pakket, inclusief van diegene leuke grafiekjes diegene jouw ook ter een Nissan GT-R vindt. Sowieso bestaat een Alpine A110 inderdaad aangekleed vergeleken inclusief de écht lichtgewicht concurrenten (denken Lotus Elise of Alfa Romeo 4C), niettemin met dit opties erop heb je sowieso netwerk even iets meer fijne hulpmiddelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *