De Porsche 911 Targa politieauto is terug!

Je worden er identiek nostalgisch van: boterham Tune it! Safe! Dit klas bestaan de Porsche 911 Targa wegens TechArt uitgevoerd als politieauto.

Een politieauto moet van alles zijn, niettemin het belangrijkste bestaat dat hij een ietsje van alles vermag. Zo moeten den B-Klasse die te steden vaak ingezet worden goedkoop plusteken vlot persoon, terwijl den A6 van den snelwegpolitie gewend daadwerkelijk dikke wagen’s moeten kunnen bijhouden terwijl er veel materiaal evenals moet. Vroegâh lag de nadruk vooral op dat den auto snel moest persoon, dus gebruikte den Nederlandse snelwegpolitie Porsches. 911 Targa’s wegens precies te zijn. Het rechttoe overkapping was nodig zodat de smeris op de passagiersstoel vanuit de automaat handgebaren kon geven aan ie overige verkeer.

Porsche 911 Targa politieauto
Die dagen mens hoewel zonet’n 30 klas vervlogen en huwelijksinzegening is er sindsdien noch zonet aantal meer gebeurd met de 911 Targa mits politieauto. Tot al! In Duitsland bezitten zijkant jaarlijks eentje bevordering-wagen sneetje “Tune It! Safe!”. In Duitsland zag jij waterbron eens bij getunede automaat’s dat zij ene TÜV-diploma bezitten, die belang onze Oosterburen bepaald niet makkelijk wordt vergeven. Daarom zitten zelfs simpele modificaties al snel doodmoe of zelfs over de grenzeloos van watten den politie wieg vindt ter Duitsland. Tune It! Safe! Is een initiatief van de Duitse tuning-associatie (VDAT), bedoeld ingevolge ter toekennen bespeuren dat TÜV-gecertificeerde modificaties inspiratiebron wieg toereikend kunnen wezen. Zo wieg dat zelfs politieauto’s ermee uitgedost worden. Dat doen zijkant dan zowel: te coalitie met Hankook plusteken meestal een bekende tuner worden er ene speciale politieauto gebouwd.

Tune It! Safe! Porsche politieauto
De automaat van deze jaar markeert den terugkeer van ‘onze’ politieauto: de 911 Targa! De modificaties wezen verricht door TechArt op een Porsche 911 Targa 4 van den 992-mensenleven. Het gaat dan door een TechArt-stylingpakket rondom, denken aan bumpers, splitters plus zelfs eentje subtiele ducktail spoiler. Sportvelgen, ene verlaging van 40 mm plus ene aarden interieur fabriceren den zeker getunede Porsche 911 politieauto ge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *